lauantai 12. helmikuuta 2011

Hempeä kihlapäiväkakku

Tämä hempeä kakku kihlapäivän kunniaksi tuli tehtyä päivän etuajassa, kihlapäivämme on siis huomenna. Etuajassa siksi, että eilen oli ilmassa ajatusta, että olisimme saaneet vieraita tänään. Vaikka pienestä kakusta on kyse (15 cm vuoka), on lisäsyöjille aina tarvetta. :D Minä sitten eilen tein pohjan ja täytin sen. No, vieraat eivät tänään tulleetkaan ja nyt on sitten taas kerran hiukan liikaa kakkua. Olisiko Jyväskylässä vapaaehtoisia syöjiä? ;)



Kostutin kahden munan sokerikakkupohjan laimennetulla ja sokeroidulla sitruunamehulla. Vaniljasokerilla maustettu maito on suosikkini kostutukseen, mutta maitoa ei tähän hätään meiltä löytynyt. Väliin päätyi taas mansikkamousse, oma suosikkini. Mies kyllä vinkkasi, että hän tykkäisi enemmän hillo-kerma-täytteestä kun mousseista. Täytynee kuunnella ja ottaa opiksi ensi kerraksi, vaikka itse en niin hillosta ja kermasta välitäkään. :)

Päällä on noin 1 dl Wiltonin pinkillä pastavärillä sävytettyä ja vaniljakreemijauheella maustettua Flora Vispiä. Pursotuksiin meni myös noin 1 dl vaniljakreemilla tymäköitettyä Flora Vispiä. Koristeena sokerimassakukkasia.






1 kommentti:

  1. Tosi nätti kakku! Jotain ton tyylistä aattelin kokeilla itekki tehdä synttärikakuks.
    Piti nyt jättää kommenttiakin, ku oon täälä käyny useemman kerran ihastelemassa :)

    VastaaPoista