keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Turvesuokakku

Päivitys laahaa nyt hiukan jälkijunassa, tämä turpeinen kakku on tehty jo useampi viikko sitten. Ystäväni tilasi minulta kakun vietäväksi uudelle työpaikalleen. Suklaista kakkua turveteemalla toivottiin.



Kakkupohja on 4 munan sokerikakkupohja kaakaojauheella ryyditettynä. Kostutukseen käytin jälleen kerran vaniljamaitoa. Kakun täytin valkosuklaatäytteellä (kermaa, vaniljatuorejuustoa ja sulatettua valkosuklaata). Päälle sivelin tummasuklaakermaa (kermaa ja sulatettua tummaa suklaata). Kakun päälle lötkäisin suuremman köntin tummasuklaakermaa turveauman pohjaksi. Kakun päälle raastoin reilusti maitosuklaata esittämään turvetta.



Imuvaunu ja traktori on tehty sokerimassasta. Traktori näyttää ehkä enemmän monsteriautolta kuin traktorilta, mutta eipä tuo menoa haitannut. :)

1 kommentti:

  1. Aivan ihana kakku! Olen koittanut etsiskellä netistä kuvia vastaavista "nevakakuista" mutta minusta alkoi jo tuntua siltä ettei muut sellaisia haluakkaan kuin meidän 4-vuotias. Mutta näköjään emme sittenkään ole ainoita jotka haluavat kakkuun turvetta ;)

    VastaaPoista