torstai 3. tammikuuta 2013

Ristiäiskoristekimara

Muutaman ristiäiskoristeen olen ehtinyt tehdä edellisten postausten jälkeen. Hempeitä vauvakoristeita on aina ihana tehdä. :)

Ensimmäinen meni ystäväpariskunnalle pikku-Veeran kastetilaisuuteen. Toiveena oli ruskeatukkainen vauva vaipoissa peiton päällä. Tähän äiti suunnitteli tekevänsä lisäksi itse nallen.



Toinen koriste meni työkaverilleni. Tästä ei tullut ristiäiskoristetta, sillä tyttö oli ehditty jo kastaa siinä vaiheessa kun koriste saatiin toimitettua perille. Toivottavasti koristeesta oli silti iloa. :)


Kolmas koriste somisti ystäväni kummipojan ristiäiskakkua. Toiveena oli vaaleahiuksinen vauva piparkakkualustalla sinisissä vaipoissa ja lelujen kera.



Kultahääkakkua anopille ja apelle

Marraskuussa anoppini ja appeni viettivät merkittävää juhlapäivää. He ovat olleet naimisissa jo kunnioitettavat 50 vuotta!


Juhlan kunniaksi leivoin kakkua. Kakku on 8 munan kaakaoinen sokerikakkupohja kostutettuna vaniljamaidolla. Välistä löytyi mansikkahilloa, mansikanpaloja sekä vaniljarahka-kermaseosta. Karkkimassa-sokerimassaseoksen alle levitin kaakaokreemin.


Ruusut tein valmiiksi punaisesta karkkimassasta. Suihkautin ruusuihin vähän kultasprayta. Lehdet, sormukset ja kirjaimet tein valkoisesta karkkimassan ja sokerimassan sekoituksesta ja suihkutin reilusti kultaspraylla.



Kakun kaveriksi tein suklaisia minimuffineita.

Onnittelut vielä ja hyviä tulevia vuosia!